Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barátság

 

baratsag-sz..jpg


 

 Az igazi barát az, akivel megoszthatod örömöd és bánatod, és akivel a legjelentéktelenebb dolgoknak is együtt tudtok örülni. 

Jóbarátok c. film


 

Megtalálom az összetört szíved minden egyes darabját, aztán újra összerakom. Lehet, hogy sokáig tart, de én türelmes ember vagyok, s végül a barátod leszek.

Gyújtóbomba c. film


 

Kétségkívül van valami rokon a baráti és a szerelmi vonzalomban. Mondhatod, hogy az utóbbi esztelen barátság.

Lucius Annaeus Seneca


 

Legközelebb azok állnak hozzánk, akik a leginkább megértik, mit is jelent nekünk az élet, akikben a mi érzéseink kapnak új erőre, akik győzelemben és vereségben a kezünket fogják, akik megtörik magányunk csendjét.

Henry Alonzo Myers


 

Az ő szemükkel látunk, csakúgy, mint a magunkéval. Odaadóbban figyelünk, elmélyültebben gondolkozunk, egy oly vidéket derítünk fel, melyet korábban nem ismertünk. Szükségünk van a kedvességükre és a gondoskodásukra - és örömmel vesszük észre, hogy nekik is szükségük van ránk.

Charlotte Gray


 

Olyan kevés biztos pont van a világban, olyan őrült ez az egész. (...) Egy hatalmas, áradó folyó a világ... viszi, sodorja a legtöbb embert magával, álmok, vágyak nélkül... és te olyan vagy nekem, mintha egy szikla lennél, egy biztos pont, melybe kapaszkodom, megtartasz, biztonságot adsz. Nem is értem, miként lehetséges ez... Boldog lehet, aki ismer téged, mert beléd kapaszkodhat, te erőt adsz nekik, melletted szembe tudnak nézni az árral.

Gaál Viktor


 

Mindannyian utazók vagyunk e világ vadonjában, és talán a legnagyobb kincs, amire utunk során akadhatunk, egy őszinte barát.

Robert Louis Stevenson

 

Itt a barátságról találhatsz idézeteket! :D

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

=D

(eszti, 2011.06.18 15:25)

Én ezeket neked küldööm.♥♥:D

 

 

Utolsó kép
Archívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 21181
Hónap: 887
Nap: 35